Tervetuloa

Teohydrauli Oy on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut  Suomalainen perheyritys. Toimintamme pääpaino, ainoana yrityksenä Suomessa, on perävaunutarvikkeissa ja niiden varaosissa. Keskittyminen näihin tuotteisiin on mahdollistanut laajan ja laadukkaista tuotteista koostuvan tuotevalikoiman.

Laadukkaiden tuotteiden ohella asiantunteva henkilökunta ja hyvä palvelu ovat olleet toimintamme perusteita jo yli 35 vuoden ajan. Uusien tuotteiden kartoittaminen ja tuotevalikoiman kehittäminen kuuluvat kiinteänä osana jokapäiväiseen toimintaamme.

Kotisivuiltamme
saat tietoa tuotteistamme ja toiminnastamme ja voit tilata perävaunutarvikkeita toimitettuna suoraan kotiovellesi. Ostaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Tietoa uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta päivitetään sivuille jatkuvasti.

 

Aukioloajat. Palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 8:00-17:00. Varastomyyntipisteestämme voi noutaa tilatut tuotteet ja tehdä ostoksia paikan päällä.

 


AL-KO Premium Partner. Olemme AL-KO:n premium partner Suomessa ja meiltä löydät maan kattavimman AL-KO tuotteiden valikoiman.

perävaunuhuolto Oiva perävaunuhuolto huoltaa peräkärryt 3500kg asti Espoossa, Helsingissä, Turussa, Tampereella,, Jyväskylässä ja Seinäjoella. Lisätietoa: www.oivahuolto.fi


Varaosat kaikkiin merkkeihin. Peräkärryjen varaosat mm. AL-KO, Knott, BPW, Nieper, Wap, Schlegl, Peitz, Hahn, Gsm, Gkn, Grumer.

 


Rakenna itse perävaunu. Alustapaketteja saatavana 2100kg - 3500kg:n kantavuuksille. Sis. Eu hyväksytyt komponentit ja tarvittavat todistukset katsastusta varten.

Ostoskori on tyhjä.
|