Tervetuloa

easytrailerparts.fi

on uusi kuluttajille suunnattu verkkokauppamme. Nykyiseltä teohydrauli.fi sivustolta poistuvat paytrailin maksutavat vähitellen pois käytöstä ja se palvelee jatkossa enemmän jälleenmyyjä-asiakkaitamme. Jos sinulla on ongelmia tilauksen tekemisen kanssa ole yhteydessä info@teohydrauli.fi tai 09-452 0030.

Jälleenmyyjät ja yritysasiakkaat, joilla on laskutustili auki voivat käyttää nykyistä verkkokauppaa entiseen malliin.

Teohydrauli Oy on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut  Suomalainen perheyritys. Toimintamme pääpaino, ainoana yrityksenä Suomessa, on perävaunutarvikkeissa ja niiden varaosissa. Keskittyminen näihin tuotteisiin on mahdollistanut laajan ja laadukkaista tuotteista koostuvan tuotevalikoiman.

 

Aukioloajat. Olemme avoinna arkisin klo 8:00-17:00. Varastomyyntipisteestämme voi noutaa tilatut tuotteet ja tehdä ostoksia paikan päällä.

 


AL-KO Premium Partner. Olemme AL-KO:n premium partner Suomessa ja meiltä löydät maan kattavimman AL-KO tuotteiden valikoiman.

perävaunuhuolto Oiva perävaunuhuolto huoltaa peräkärryt 3500kg asti Espoossa, Helsingissä, Turussa, Tampereella,, Jyväskylässä ja Seinäjoella. Lisätietoa: www.oivahuolto.fi


Varaosat kaikkiin merkkeihin. Peräkärryjen varaosat mm. AL-KO, Knott, BPW, Nieper, Wap, Schlegl, Peitz, Hahn, Gsm, Gkn, Grumer.

 


Rakenna itse perävaunu. Alustapaketteja saatavana 2100kg - 3500kg:n kantavuuksille. Sis. Eu hyväksytyt komponentit ja tarvittavat todistukset katsastusta varten.

Ostoskori on tyhjä.
|